Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Indul a Risza

images.jpeg

A tizenhárom éves mindörökké legjobb barátnők, CeCe Jones és Raquel "Rocky" Blue már kislánykoruk óta arról álmodoznak, hogy profi táncosok lesznek. Végül elérkezik a nagy áttörés, amikor munkát kapnak a helyi táncshow-ban, melynek címe: Indul a risza, Chicago! CeCe és Rocky megszegik az összes szabályt, hogy végre híresek legyenek, próbáknak teszik ki a barátságukat, és új élményeket tapasztalnak meg útközben.

u.jpeg

Cece:

CeCe egy szedett-vedett indie csaj. Különc módon öltözködik. Szembeszegülő, makacs, versengő természetű, és nagyon rossz a kapcsolata a hatóságokkal. Vezetőnek született, de néha bizonytalan, ha intelligenciára van szükség. Egész életében táncolt, és nagy karriert szeretne csinálni.

Rocky:

Rocky CeCe legjobb barátja. Okos, vidám, érzékeny, és ami a szívén, az a száján. Gondolkodó természetű, aki csak ötösöket kap a suliban, míg CeCe küzdelmet folytat a hármasokért. Keményen dolgozik, mindig túlteljesít, és sokkal több egy kis fiúbolond fruskánál.

Ty:

Rocky bátyja, Ty laza, rajong az újdonságokért, és szarkasztikus. (Ja, így van.) Kitűnően mozog táncosként, és még kiválóbban mozog a lányok körében… vagyis szeretné ezt hinni magáról.

Deuce:

A laza és sok kapcsolattal rendelkező Deuce Rocky és CeCe utcai életben tapasztalt haverja, aki mindig mindenről tudni akar. Ő az, aki mindig jó helyen van. Ha koncertjegy kell, ő a te embered.

Flynn:

CeCe öccse, Flynn nagyon helyesnek tűnik, de emellett életkoránál jóval bölcsebb, tudja, hogy hogyan húzhat hasznot bármely helyzetből, és imádja a baconszalonnát, a videojátékokat... és őrületbe kergetni a nővérét.

Gunther és Tinka:

Gunther és Tinka Hessenheffer ikertestvérek, és egy kis, kiejthetetlen nevű hegyi országból származnak. Jellegzetes akcentusuk és a csillogó ruhák viselése iránti imádatuk miatt ez a páros biztos nem veszik el a tömegben. Rocky és CeCe "rivalizáló barátai" az Indul a risza, Chicago! showban és a suliban.

 

 

 

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Október / 2019 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 59473
Hónap: 1984
Nap: 53